boring sunday

har proppat i mig choklad, nam nam, svin gott! Har skrivit en artikel på franska, 208 ord.. waaoow...
Borde typ springa en mil, men istllet äter jag lite choklad till, nam nam.
fete gott!!

a ma chéri!

Har hoppat i mina mys kläder, och ska nu bege mig mot min lilla älskling!  Kolla film, käka gott och kolla in hotell till vår reesa!! fett :D
Tog ALLA dom snyggaste bilderna jag hittade! okej.. kanske inte allaa...
Ha en bra kväll! PUSS

stääddarrr

pphuu, inte lite damm här inte! har städat ut, slängt och tagit sönder. haha!

fredaagg ♥

Vad ska man göra idag då, madison? Vi får se hur det blir med det. Just nu är jag inte såå taggad, men de kanske kommer när jag har tvättat ur smörpaket från mitt hår! hehe ;)

28 januari 2011

fy för skolan, säger jag bara! är sjukt trött på alla bajs saker. och att plugga, vad är meningen med det? Vill krypa ner i sängen, och inte komma ut för ens det är sommar! åh, vad skönt det hade varit.. men men, bara typ 4 veckor tills lov.
En het bild från i helgen!

one way, or another

Goddag! Måste säga att den har veckan har jag varit duktig, köpte gymkort i måndags och har tränat 6 pass denna veckan! Och mer ska det bli, yeejj, känns as kalaas!
Igår gjorde jag nada, (bortsett från att träna kickboxning och yoga!), vilket faktiskt var riktigt skönt! Kollade hela säsong 1 av solsidan, så jäkla bra!
Idag blir det väll att plugga franska! eller... antaglingen inte men, ska försöka hehe.. Nu ska jag kolla Mean Grils. ha de!

solsidan

Sitter och pluggar, för första gången efter jullovet, första gången detta året, och vet ni vad? Det suger lika mycket som det brukar! konstigt...  Har ett USB minne fullt med solsidan säsong 1, det lockar liite mer än engelska.
Men jag ser faktiskt fram emot denna terminen, inte för skolans skull, men för allt annat kul jag ska göra! Frankrike, Sälen, Grekland, Siesta! Allt kommer bli Grryyymmtt!!  Waahoo, tagga!
Ciao bella! ♥

vad gör vi, nu kör vi!

Har lekt med Viktoria både igår och idag! :) träffade även Tina och Marie, vi har snackat massa om vart vi ska åka i sommar och vi har typ kommit fram till ett ställe, fett! Längtaar som faaan, bara ett halv år kvar, hehe...
Ser helt ok ut, faktiskt! Eller nja... föredrar kanske
slask.. ♥

skridskorna på

..trodde det hette skriskor...
Har varit duktig och sprungit/gott (eftersom det var så jävla isigt!) i typ 50 minuter. Men eftersom jag inte hittade mina skor, så fick jag springa i ett par gamla ridskor och har nu två jätte fina skavsår! wiiiee.
Har lånat Änglagård 2 av Julia, så den ska jag se nu, och äta Guylian! Naaammmmm♥
Här var ett av de ställena med minst is, gött!
Bilden gör de inte rättvist! :(
mmmmmmmmmmmmmmm ♥♥

första dagen efter lovet

Tillbaka till skolan idag, helt ok. Jag orkar dock inte allt plugg jag har framför mig.. uuööh. men men, maten är ju good!

fynd






Har städat mitt rum, det är inte stort, men rymmer endå 1000 liter damm, toppen! Nu är det fiin fint!


döör

Har så sjukt ont i magen... orkar knappt öppna ögonen.. har i alla fall myst ner mig i sängen och ska kolla Mamma mia! ♥
Ligger och svamlar på en vacker liten låt:

Se min klänning den e brun som bajset, allt jag äger e så brunt som den, allt som e bajsbrunt tycker jag är vackert, för en avloppsrännsare e min gode vän!



plågad..

mina planer sprack

typiskt.. får inte ligga i soffan heela dan.. Måste dra mig in till ä-holm för middag och spel kväll, med mina fula vänner.. Låter inte alls lika lockande som att ligga hemma ensam, i min hårda soffa, som luktar fis♥ eller hur...?
Jaja, dom måste ju också underhållas... ;)

brb, tvålkrig med min bror!

och vem vinner?

godmorgon-sängen

somnade sjukt tidigt igår, typ 7. Så skönt! ska slappa framför tvn heela dan i dag tror jag. Kanske äta lite kladdkaka mee, hehe.♥

jag lever!

är hemma efter en sjukt utmattande men awesome dag! :D Hade riktigt kul, och trillade inte en enda gång. Skulle nog kalla mig en proffs! Dock gick det inte lika bra med snowboard, hehe.
ska nog hoppa in i duschen, luktar sväätttt!!! mmmmmmmmmmmm
mina vackra, normala vänner ♥

Vallåsen

Yeeejjj, i morgon sticker jag och åker lite skidor! Önska mig lycka till.... störtlopp ner för backarna, på en skida. Jaadå!
Så här bra gick det sist!

Bakis och skakis?

nej inte här inte! Började dagen med Pockahontas, frallor kladdkaka och lite chips, Awesome!!

1 Januari 2011

Okej, ja det känns fel att det är januari! Ny början på året, och vem vet kanske en ny början på livet?
Hade ialla all en riktigt nice nyårsafton! Käkade middag och firade med bara några snygga vänner! ;)
-haha fett fail bilder på fyverkerierna!
Gott nytt år!

RSS 2.0